Πατητή Τσιμεντοκονία – Τσιμεντοκονία Ρητίνης

Πατητή τσιμεντοκονία ρητίνης η οποία παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά ορυκτά υλικά και πετρώματα, συνδεδεμένα με πρώτης ποιότητας ρητίνη.Tο τελικό προιόν είναι ενός συστατικού, έτοιμο προς χρήση όπως ορίζουν οι προδιαγραφές του εργοστασίου. Η πατητή τσιμεντοκονία γενικότερα, είναι ένα πλήρες οικολογικό, φυσικό υλικό και από πολλούς χαρακτηρίζεται και ως βιοκλιματικό υλικό κυρίως λόγω των φυσικών συστατικών του.   Η Resin διαθέτει τουλάχιστον 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο αυτό – από τις αρχές του 2000 –  και με διεθνής προδιαγραφές και πιστοποιήσεις των υλικών που εφαρμόζει.

πατητη τσιμεντοκονια
Πατητη τσιμεντοκονια σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Πατητή τσιμεντοκονία από φυσικό, οικολογικό υλικό και οχι τσιμεντοειδές – όπως οι περισσότερες εμπορικές πατητές τσιμεντοκονίες, που έχουν βάση το τσιμέντο ,το χρώμα και καποιες ρητίνες -.  Η πατητη τσιμεντοκονια της Resin είναι ένα επώνυμο προιόν δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει ως βάση την πάστα φυσικών λίθων , μαρμάρου ή ακόμα και ηφαιστιακών πετρωμάτων. Η επιλογή γίνεται αναλόγως του χρώματος και του φυσικού αποτελέσματος που θέλουμε να δώσουμε στον χώρο μας  -διχρωμίες ,σκιάσεις ,συννεφα κτλ. – όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φώτο των εργων μας.

πατητη τσιμεντοκονια
Πατητή τσιμεντοκονία σε εργασιακό χώρο.

Έχει άριστη μηχανική αντοχή ,με αποτέλεσμα να μην ρηγματώνει. Δεν δημιουργούνται αποκολλήσεις από το υπόστρωμα,δεν χρειάζεται υαλόπλεγμα για να κρατηθεί σταθερό, καθώς επίσης είναι δυνατό να τοποθετηθεί χωρίς αρμούς διαστολής. Η πατητη τσιμεντοκονια προσδίδει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα. H τελική επιφάνεια της  μπορεί επίσης να ακολουθήσει την αρχιτεκτονική και την αισθητική του χώρου σας. Επομένως ειναι δυνατό να επιλέξουμε την απόχρωση, τα νερά καθώς και την υφή της.

Tο προιόν ειναι θιξοτροπικό, εκτός δαπέδου μπορεί να τοποθετηθεί και σε κάθετες επιφάνειες. Οπως σε τοίχους, σκάλες , γούρνες νεροχύτη, έπιπλα μπάνιου και όπου αλλού μπορεί κανείς να φανταστεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε πάγκους κουζίνας  και  εξωτερικούς χώρους. Kαι στις δύο περιπτώσεις τα βερνίκια – κεριά της εταιρείας μας δημιουργούν και αδιαβροχοποίηση.

πατητη τσιμεντοκονια
Πατητη τσιμεντοκονια σε boutique hotel.

H πατητή τσιμεντοκονία ρητίνης λόγω της ελαστικότητας που διαθέτει ειναι συμβατή με ενδοδαπέδια θερμανση . Ιδανική για χώρους υπό ανακαίνιση λόγω του χαμηλού βάρους και πάχους κατασκευής της. Η υψηλή συγκολλητική πρόσφυση της ρητίνης που περιέχει βοηθάει ώστε να επικολληθεί πάνω στις περισσότερες υφιστάμενες επιφάνειες. Όπως το πλακάκι,μάρμαρο, μωσαικό κτλ.  χωρίς την αποξήλωση τους. Tο τελικό φινίρισμά της γίνεται απο 2 στρώσεις διάφανης ρητίνης ή βερνικιού (ματ,σατινέ,γυαλιστερού) τα οποία την αδιαβροχοποιούν και αυξάνουν την ήδη υψηλη ανθεκτικότητά της.

Ουσιαστικά λοιπόν πρόκειται για ένα υλικό, το οποίο παρουσιάζει πολύ καλές και μεγάλες μηχανικές αντοχές καταπόνησης στην χρήση. Με την κατάλληλη εφαρμογή και το ενδεδειγμένο φινίρισμα το τελικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει αν την προτιμήσετε ως υλικό τελικής κάλυψης των δαπέδων σας η και των τοίχων, δίνοντας σε όλες τις παραπάνω επιφάνειες τέλεια εμφάνιση και αδιαβροχοποίηση. Αναφορικά με τις επιφάνειες δαπέδου,η πατητή τσιμεντοκονία Resin ως υλικό επίστρωσης ενδείκνυται και στην περίπτωση που θα επιλέξετε συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

πατητη τσιμεντοκονια
Πατητη τσιμεντοκονια σε ιδιωτική κατοικία.

 

Επισκεφείτε την σελίδα μας Εργα Πατητης Τσιμεντοκονίας Gallery και δειτε το σύνολο των έργων μας.

Τεχνικη Περιγραφή Πατητής Τσιμεντοκονίας Ρητίνης Resin

       Οι επιστρώσεις πατητής τσιμεντοκονίας ρητίνης  της εταιρείας resin που αποτελoύνται από μείγμα φυσικού πετρώματος, διαφόρων αδρανών υλικών και  ρητίνης.

       Το  τελικό προιόν είναι ενός συστατικού, έτοιμο προς χρήση, όπως ορίζουν οι προδιαγραφές του εργοστασίου παραγωγής.  Πρόκειται για φυσικό , οικολογικό υλικό που δεν περιέχει τσιμέντο αλλά φυσικά πετρώματα και γι αυτό το λόγω έχει μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή στην χρήση.

      Το προιόν είναι θιξοτροπικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κάθετες επιφάνειες. Είναι απόλυτα συμβατό με ενδοδαπέδια θέρμανση.

Tο τελικό φινίρισμά του δαπέδου γίνεται από 2 στρώσεις διάφανης ρητίνης ή βερνικιού (ματ,σατινέ,γυαλιστερού) της εταιρείας, τα οποία το αδιαβροχοποιούν και αυξάνουν την ήδη υψηλή ανθεκτικότητά του.

      Η κατασκευή πραγματοποιείται   σε  διαδοχικές ημέρες ανά στρώση   και  προσαρμόζεται απόλυτα πάνω στην αρχιτεκτονική του χώρου σας -διχρωμίες ,σκιάσεις ,σύννεφα κτλ.-

      Η μεγάλη γκάμα των αισθητικών εφέ και χρωμάτων που χαρακτηρίζουν τα δάπεδα αυτά είναι αποτέλεσμα χειροποίητης εργασίας.

       Διατίθενται σε επιφάνεια γυαλιστερή, ματ ή σατινέ και έχουν μέσο πάχος κατασκευής 2-3 χιλ.