ΠΡΟΦΙΛ

ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ RESIN Στην τέχνη όπως και στο όνειρο, περιορισμοί δεν υπάρχουν. Το χρώμα, οι μορφές και τα σχήματα δημιουργούν με την αρμονική σύνθεσή τους, ξεχωριστά συναισθήματα και μοναδικές συγκινήσεις. Ιδιαίτερα στην τέχνη, κάθε ιδέα και τεχνική είναι ωραίο να εκφράζεται, με μέτρο και σεβασμό στην φύση και στον άνθρωπο.

Με βάση αυτόν τον γνώμονα και αυτή την αισθητική δημιουργούμε μέσα στον χώρο σας όλες αυτές τις επιφάνειες (δάπεδα, τοίχους κ.α.) από ρητίνη, φυσικά υλικά και πετρώματα.

H φυσικότητα που πρέπει να εκπέμπει ο χώρος κατοικίας ή εργασίας μας, αντικατοπτρίζεται πλήρως μέσα από αυτά τα υλικά και την χειροποίητη επεξεργασία τους. Aυτό μπορεί να μας μεταδώσει καθημερινά, μέσα απο την εικόνα και τη υφή πλέον του ίδιου μας του χώρου- περιβάλλοντός μας, έναν άλλο τρόπο σκέψης, περισσότερο φυσικό και συνεπώς πιό ανθρώπινο.

Άλλωστε το προσωπικό αυτό στοιχείο που χαρίζουν τα υλικά αυτά, η ζεστασιά που εκπέμπουν στην αφή τους, αλλά και η φυσική προελευσή τους, μας δίνουν τη δυνατότητα να κατανοήσουμε καλύτερα τον οικολογικό χαρακτήρα της αρχιτεκτονικής και της δόμησης. Aυτό λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι σε καμία περίπτωση μια μόδα των καιρών που ήρθαν, αλλά αποδεικνύεται ότι πάντα ήταν και θα είναι, για ορισμένους ανθρώπους, ο μοναδικός τρόπος ζωής.

Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στον εκθεσιακό μας χώρο, στη διεύθυνση  Λ. Λαυρίου 1 στην Κάντζα Παλλήνης .

 

Μπαλικούρας Γιώργος

signature

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *