ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι ρητίνες είναι φυσικές ουσίες που εκκρίνονται από δένδρα όπως η ρητίνη του πεύκου (ρετσίνι), η μαστίχα, το καουτσούκ κ.α. Οι καλλιτεχνικές, διακοσμητικές ρητίνες οφείλουν την καταγωγή και την ονομασία τους σε αυτές, έχουν όμως βιομηχανική προέλευση. Είναι απολύτως φιλικές προς το περιβάλλον και δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες. Ενδεικτικό όλων των παραπάνω είναι η χρήση τους, εδώ και αρκετά χρόνια -βάσει προδιαγραφών- σε ιατρικούς χώρους, αλλά και σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως ιατρεία, νοσοκομεία, εστιατόρια κτλ.

Χρησιμοποιούνται επίσης, στα αρχιτεκτονικά -δομικά έργα εδώ και 40 χρόνια τουλάχιστον με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό, αντικαθιστώντας κλασικά δομικά υλικά, όπως το ξύλο, το γυαλί ,το μάρμαρο, το πλακάκι κλπ. Η αυξανόμενη ζήτηση και χρήση τους οφείλεται στην εύκολη κατεργασία, ελαστικότητα, το χαμηλό δομικό βάρος, την αντοχή, αλλά και κατά βάση στην μοναδική αισθητική τους, αποτέλεσμα της χειροποίητης εργασίας των εξειδικευμένων συνεργείων μας που με διάφορες τεχνικές και τεχνοτροπίες, προσαρμόζουν απόλυτα τον διακοσμητικό χαρακτήρα του υλικού μας, πάνω στην αρχιτεκτονική του χώρου σας.

Οι τελικές επιφάνειες μπορούν να είναι αισθητικά από πιο minimal, μονόχρωμες έως πιο διακοσμημένες. Γυαλιστερές, ματ ή σατινέ με μέσο πάχος κατασκευής 2-3 χιλ. Ιδανικές για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, για νέα κτίρια ή ανακαινίσεις.

Η Resin.gr και η εταιρεία Επι Δαπέδου είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, της εταιρείας Gobbetto resin floors με πενηνταετή πείρα στον χώρο αυτό όπως άλλωστε φαίνεται από το πλήθος των έργων (φώτο) σε Ελλάδα και εξωτερικό.

                    ΤΟΜΗ ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ & ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Resin - Σκίτσο/τομή

Resin Art - Τομή

Τα προτερήματα του δαπέδου ρητίνης και της εταιρείας Resin

  • Λόγω της βάσεως ρητίνης που περιέχουν, έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και ελαστικότητα ,από τα περισσότερα ενιαία δάπεδα της κατηγορίας τους. Η τσιμεντοκονία ρητίνης αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά υλικά,με την πρόσμιξη συνδετικής ρητίνης. Eπομενως τα δάπεδα αυτά δε ρηγματώνουν, δεν ανοίγουν και δεν σπάνε -γνώρισμα που δημιουργείται αρκετές φορές σε δάπεδα παρόμοιου τύπου που έχουν όμως τσιμεντοειδή βάση (πατητές τσιμεντοκονίες δύο συστατικών κτλ.).
  • Mπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν χωρίς αρμούς διαστολής.
  • Είναι κατάλληλα και για χρήση με ενδοδαπέδια θέρμανση
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε χώρους με υγρασία όπως τα μπάνια.
  • Ευρεία χρήση σε χώρους υπό ανακαίνιση λόγω του χαμηλού βάρους και πάχους κατασκευής αλλά και της υψηλής συγκολλητικής πρόσφυσης της ρητίνης πάνω στις περισσότερες υφιστάμενες επιφάνειες (πλακάκι, ξύλινο δάπεδο, μωσαικό κτλ.) χωρίς την αποξήλωση τους.
  • Χρήση και σε εξωτερικούς χώρους.
  • Τεράστια γκάμα αισθητικών – διακοσμητικών αποτελεσμάτων ακόμη και βιολογικών εφέ.
  • Η εταιρεία μας διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο με συνεργασίες  σε  διάφορες  χώρες   του εξωτερικού, γεγονός που αποδεικνύει πως τα δάπεδά της έχουν τοποθετηθεί και δοκιμαστεί επιτυχώς εδώ και πολύ καιρό και δεν είναι αποτέλεσμα – πείραμα – των τελευταίων ετών».

Μεγάλο και επώνυμο πελατολόγιο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ιδιωτικών κατοικιών, καταστημάτων, εμπορικών κέντρων και ξενοδοχείων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *